Apotekschef till LloydsApotek Garnisonen

Stockholm
Ansök senast 2020-03-31

Apotekschef med både butiksansvar och ansvar för vår e-handel

Vårt Apotek i Garnisonen är även vår e-handel så här får du möjlighet att arbeta båda med att utveckla mötet med kunden i butik och via nätet. Vill du vara med och påverka vår närvaro och framgång på nätet och i butik är detta tjänsten för dig.

LloydsApotek Garnisonen/E-handeln söker en driven och lyhörd apotekschef som brinner för utveckling och att leda medarbetare. Drivs du av att jobba med team och att nå en verksamhets mål? Sök då tjänsten som apotekschef redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsuppgifter

Som apotekschef hos oss är ditt huvudsakliga ansvar att leda den dagliga verksamheten på apoteket och i e-handeln mot de uppsatta målen. I det ingår att coacha och motivera medarbetarna till ökad försäljning, att driva apoteket kostnadseffektivt och ha god kännedom om det lokala apotekets förändrande marknadssituation. I din roll ingår budget- och personalansvar samt det övergripande ansvaret för kvalitetsarbete. Det som skiljer Garnisonen från våra övriga Apotek är att här bedrivs även vår e-handel så har du intresse för att utveckla och erfarenhet från e-handel är det en merit. Du har ett nära samarbete med det digitala teamet på servicekontoret

Apotekets öppettider är: måndag-fredag 8-19, lördagar 10-16.

Andra öppettider förekommer på e-handeln

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för utveckling, både av medarbetare och av verksamhet, samt av att nå uppsatta mål. Du är legitimerad apotekare eller receptarie, gärna med tidigare erfarenhet av arbete i apotek eller annan bransch.

Tidigare erfarenheter som ledare och /eller erfarenhet av e-handel är något vi önskar

Personliga egenskaper

Som person är du kreativ med en stark vilja att tillsammans med medarbetarna utveckla och driva Apoteket framåt. Du trivs med rådgivning både vid recepthantering och egenvården och det är viktigt för dig att ge utmärkt kundservice. Du är noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad, flexibel med en förmåga att växla mellan flera olika uppgifter utan att tappa fokus på det som är viktigt. Som person är du nyfiken på utveckling och har ett stöttande sätt. Du drivs av att se medarbetare utvecklas samtidigt som du förstår vikten av att skapa en trivsam arbetsplats.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som apotekschef en möjlighet att påverka, vara delaktig i projekt och utveckling av processer. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Som chef hos oss kommer du även genomgå LloydsApotek interna ledarskapsutbildning.

Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

För frågor om tjänsten kontakta; Regionchef Maria Magnusson, 073-825 57 44

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.