Space Manager till LloydsApotek

Stockholm
Ansök senast 2021-10-13

Är du en analytisk och driven individ med glimten i ögat? Nu söker LloydsApotek efter sin nästa Space Manager som vill bli en del av en härlig kedja samt ett glatt och proffsigt gäng på Servicekontoret!

Arbetsuppgifter

Som Space Manager hos oss ansvarar du för lönsamheten på våra apotek. I ett nära samarbete med kategoricheferna säkerställer du hylleffektivitet samt lönsamhet i våra planogram. Du kommer med förslag på förändringar i yttilldelning och varuplacering så att vi har de mest effektiva hyllorna på våra apotek. Att regelbundet utvärdera befintligt sortiment, dess placering och dess effektivitet är en del av ditt ordinarie jobb.

Du ingår i vårt kategoriteam på fem kollegor men samarbetar även med övriga avdelningar på vårt servicekontor. Du har både eget, samt tillsammans med dina kollegor i ditt team och på servicekontoret, ansvar för att bidra till kedjans framgång. I denna roll arbetar du relativt självständigt, vilket ställer krav på att du har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp eller annan jämförbar erfarenhet. Du har erfarenhet från retail och har god insikt i sortiment- och varuplaceringsstrategier. Trendspaning och omvärldsbevakning är självklara områden för dig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, samt innehar goda kunskaper inom Officepaketet med tonvikt på Excel. Vi arbetar idag i Spaceman och erfarenhet i detta system är ett plus.

Rollen är självständig vilket ställer krav på att du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort engagemang och nytänkande perspektiv. Du har ett öga för att analysera siffror och omvandla detta till resultat. Vi ser att du är kommunikativ, strukturerad, analytisk och driven. Vi ser även att du delar våra värderingar; integritet, kunden i centrum, ansvar, respekt och kvalité.

Som person ser du lösningar i problemen, är initiativrik och driver saker självständigt. Du tycker om att ta ansvar, driva på affären och har ett sinne för detaljer. Vi värdesätter dessutom att du är samarbetsorienterad och uppvisar ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. I din roll kommer du ha stor möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt inom kategoriavdelningen. Du kommer till ett entreprenörsdrivet företag med starka internationella influenser och möjligheter. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonusprogram, trevliga kontorslokaler vid Södra station och härliga kollegor! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning omgående.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Tolf, Head of Categoryhelena.tolf@lloydsapotek.se . Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver LloydsApotek 75 stycken apotek på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek drivs av Admenta Sweden AB som är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %