Ambulerande Farmaceut till LloydsApotek i Stockholm Norr

Stockholm
Ansök senast 2021-10-09

LloydsApotek söker en ambulerande farmaceut till region Stockholm Norr som brinner för rådgivning och att bidra till människors hälsa. Trivs du i en roll där du är flexibel och ser fram emot att jobba på flera apotek för att möta dina kunder? Sök då jobbet som ambulerande farmaceut hos oss redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ambulerande farmaceut i region Stockholm Norr arbetar du på flera av våra apotek i Stockholm, det är en stor region med apotek som sträcker sig genom bland annat innerstan, Norrtälje och till Älmsta. Väl på plats i apoteket arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och i egenvården, försäljning samt kvalitetsarbete. Du har en viktig roll i apoteket då du genom din kompetens bidrar med att ge bästa råd till våra kunder. En stor del av arbetet handlar om att skapa goda kundrelationer, ge service och arbeta med försäljning.

I denna roll ges du stort förtroende och möjlighet till personlig utveckling då du kommer stötta en hel region. Det innebär vidare att möjligheten till arbetstid är flexibel och du blir garanterad de timmar enligt ditt anställningsavtal. Tjänsten som ambulerande farmaceut innebär att resa dit din kompetens behövs på våra fina apotek i området Stockholm Norr. Du får med det möjligheten att jobba med många av våra härliga medarbetare och kunder i olika området.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap.

Som ambulerande farmaceut erbjuder vi dessutom 

 • En bestående ledare med regelbundna medarbetarsamtal, fastän att du i denna roll får besöka olika apotek i regionen
 • En fast marknadsmässig månadslön med fast lönetillägg
 • Vid längre resor hjälper vi även till med boende
 • Extra semesterdagar

Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och som gärna vill skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av arbete som farmaceut i apotek och känner dig trygg i rollen.

Personliga egenskaper

Som person tycker du om att ha en flexibel arbetsplats och variation i vardagen. I rollen som farmaceut trivs du lika bra med rådgivning i recepturen som i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du är social som person med en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor samt trivs med att arbeta i olika team.

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Hanna Ericsson, 072 238 21 14.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! 

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget 78 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %