Veteran Apoteksassistent / Kassapersonal till LloydsApotek i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2021-09-30

LloydsApotek i Göteborg med omnejd söker efter en veteran apoteksassistent / kassapersonal. Trivs du i en roll där du möter mycket kunder och har en drivkraft inför att jobba i en bransch som hjälper människor till bättre hälsa? Sök då jobbet som apoteksassistent / kassapersonal hos oss redan idag!

Arbetsuppgifter

Som apoteksassistent / kassapersonal är ditt största fokus att hjälpa kunderna i slutsteget av sitt besök i apoteket och med diverse varuhantering. Du assisterar både kunder och dina kollegor med kassan, varuplock samt andra uppgifter vid behov.

Det här är en behovsanställning med arbete dagtid under veckan, där behovet kan variera.

Kvalifikationer

Vi söker en glad person som brinner för kundmötet. Vi tror att du är flexibel och kan vara tillgänglig med kort varsel vid behov dagtid under veckorna. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av en service roll eller liknande arbete.

Personliga egenskaper

Du sätter stort värde i att varje enskild kund får bästa service. Du är strukturerad, noggrann och flexibel. Som person är du framåt, social och ansvarstagande samt har förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunder och kollegor.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare en möjlighet att påverka och att utvecklas. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Carolina Wårdell, 073-980 22 79 eller Apotekschef Josefina Lindsten, 073-714 19 27.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!


LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget 78 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %