Timanställning till LloydsApotek i Väst regionen

Tidaholm
Ansök senast 2020-04-03

LloydsApotek i flera orter i Väst söker flera behovsanställda som tycker om att ge service till kunder och är nyfiken på att arbeta i apoteksbranschen. Läs mer och sök tjänsten redan idag.

Arbetsuppgifter

Just nu har vi högt tryck på våra apotek och är i behov av tillfällig personal omgående i region Väst. Det gäller för städerna: Jönköping, Vetlanda, Tidaholm, Lidköping, Ljungby, Falkenberg, Halmstad, och Växjö.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa och stötta apotekspersonalen med diverse uppgifter beroende på din kompetens, bland annat med att plocka varor och stå i kassan. Du finns på plats och assisterar både kunder och dina kollegor med gott humör och en positiv inställning.

Detta en behovsanställning på timmar som innebär att du kommer att jobba efter behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med att ha mycket att göra på jobbet. Du tycker om att möta kunder och vet hur man gör det lilla extra för ett bra kundmöte. Tidigare erfarenhet av kundmöte, kassavana och varuplock är meriterande men inte ett krav. Om du studerar till farmaceut är det ett plus.

Personliga egenskaper

Som person trivs du med att ta hand om kunder och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du är social och framåt, ansvarsfull i arbetet med en förmåga att växla mellan arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i team och gillar ordning och reda. 

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka och att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap.

Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta; HR Business Partner Lisa Ludén, lisa.luden@lloydsapotek.se

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!