Apoteksassistent med egenvårdsutbildning till LloydsApotek Sundbyberg

Sundbyberg
Ansök senast 2020-04-24

LloydsApotek i Sundbyberg söker en apoteksassistent med egenvårdsutbildning som tycker om att ge service till kunder och är nyfiken på att arbeta i apoteksbranschen. Läs mer och sök tjänsten redan idag.

Arbetsuppgifter

Som apoteksassistent är ditt största fokus att hjälpa kunderna i slutsteget av sitt besök i apoteket och med diverse varuhantering. Du finns på plats och assisterar både kunder och dina kollegor med gott humör och en positiv inställning.

Initialt är detta en tillsvidareanställning på heltid men kan även vara på deltid 60%, med tillträde enligt överenskommelse.

Apotekets öppettider är: Måndag - Fredag 08:00-19:00, Lördag 10:00-16:00 och Söndag 11:00-16:00

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läst egenvårdsutbildning och som vill arbeta med oss på apoteket, 100% eller 60%. Du är serviceinriktad och trivs med att ha mycket att göra på jobbet. Du tycker om att möta kunder och vet hur man gör det lilla extra för ett bra kundmöte. Tidigare erfarenhet av kundmöte och kassavana är meriterande men inte ett krav. 

Personliga egenskaper

Som person trivs du med rådgivning i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är noggrann, ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor och trivs med att arbeta i team, men även kunna arbeta självständigt, samt att du har ett stort intresse för kundmöte och försäljning i egenvården.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka och att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap.

Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta; Apotekschef Chinur Keifi, 08-505 154 10

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!