Läkemedelsansvarig farmaceut till LloydsApotek Norrtälje

Norrtälje
Ansök senast: 2022-07-30

LloydsApotek Norrtälje Danskes Gränd söker dig som uppskattar kundkontakt och känslan av att kunna hjälpa till på riktigt. Intresserad? Välkommen till ett apotek som vågar vara nytänkande!

Farmaceut hos oss

Som farmaceut på vårt apotek har du en omväxlande och utvecklande roll, med allt från recepthantering, lagerarbete, försäljning och inte minst rådgivning till våra kunder. Du har en viktig roll på apoteket då du genom din kompetens bidrar med kvalificerad rådgivning och kvalitetsarbete. I denna roll finns dessutom möjligheten att bli läkemedelsansvarig.

Som farmaceut hos oss blir du en del av ett team där alla har viljan att göra det bästa för kunder och kollegor.

Apotekets öppettider:

Måndag-Fredag: 10:00-18:00. Lördag: 9:30-16:00. Söndag: 11:00-16:00.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som uppskattar att möta kunder och har ett genuint intresse för människor. Att du är legitimerad farmaceut är ett krav, erfarenhet är däremot bara meriterade. Som farmaceut hos oss är det viktigt att du trivs med självständigt arbete, men det är minst lika viktigt att du har lätt för att samarbeta då vi arbetar som ett team i hela apoteket. Vi tror även att du är analytisk i betydelsen att du snabbt tar till dig ny kunskap och har förmågan att omsätta den i praktiken, då utveckling och problemlösning är en naturlig del av vår vardag. Försäljning är en stor del av vårt arbete, så vi söker dig som har förmågan att ge varje enskild kund bästa service.

Låter detta som din nästa utmaning, sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Annika Haraldsson, 072-246 51 16.

LloydsApotek

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige, ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna 2010 och driver idag 75 fysiska apotek och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad, med huvudkontor i Amsterdam. CEPD grundades 2008 och förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

För oss är våra värdeord inte bara ord. Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %