Ambulerande farmaceut till LloydsApotek

Falun
Ansök senast: 2022-06-30

LloydsApotek söker dig som uppskattar variation, kundkontakt och känslan av att kunna hjälpa till på riktigt. Intresserad? Välkommen till ett apotek som vågar vara nytänkande!

Ambulerande farmaceut

Som farmaceut på våra apotek har du en omväxlande och utvecklande roll, med allt från recepthantering, lagerarbete, försäljning och inte minst rådgivning till våra kunder. Du har en viktig roll på apoteket då du genom din kompetens bidrar med kvalificerad rådgivning och kvalitetsarbete. 

Som ambulerande farmaceut kommer du att arbeta på flera olika apotek. Det innebär att du reser dit din kompetens behövs inom hela Region Mitt som sträcker sig från Leksand i norr till Katrineholm i söder. Din huvudarbetsplats är i Falun. Du ges ett stort förtroende och möjlighet till personlig utveckling. 

Hos oss blir du en del av ett team där alla har viljan att göra det bästa för kunder och kollegor.

Vi erbjuder

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har förutsättningar att resa mycket i tjänsten. Du uppskattar att möta kunder och har ett genuint intresse för människor. Att du är legitimerad farmaceut är ett krav, erfarenhet är däremot bara meriterade. Försäljning är viktig del av vårt arbete, så vi söker dig som har förmågan att ge varje enskild kund bästa service.

Som farmaceut hos oss är det viktigt att du trivs med självständigt arbete, men det är minst lika viktigt att du har lätt för att samarbeta då vi arbetar som ett team i hela apoteket och du dessutom kommer att tillhöra flera team. Vi söker dig som tycker om att lära dig nya saker och du tar snabbt till dig ny kunskap och har förmågan att omsätta den i praktiken. Utveckling och problemlösning är en naturlig del av vår vardag.

Låter detta som din nästa utmaning, sök då tjänsten redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Johanna Nobelius: johanna.nobelius@lloydsapotek.se

LloydsApotek

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige, ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna 2010 och driver idag 75 fysiska apotek och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad, med huvudkontor i Amsterdam. CEPD grundades 2008 och förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

För oss är våra värdeord inte bara ord. Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %