Farmaceut till LloydsApoteks kundservice i Järfälla

Järfälla
Ansök senast: 2022-07-31

LloydsApotek söker efter en farmaceut till vår kundservice i Järfälla. Vi letar efter dig som har en positiv can-do attityd och arbetar med kunden i centrum.

Arbetsuppgifter

I rollen som farmaceut på vår kundservice arbetar du omväxlande med farmaceutisk rådgivning, kundrelationer (mejl, chatt och telefon), kvalitetsarbete, paketering av varor med mera. Du kommer att vara stationerad i vår nya lagerverksamhet i Järfälla dit vi flyttade vår e-handelsverksamhet från och med mars 2022. Du blir en viktig spelare i öppningen och räds inte för att kavla upp ärmarna. Du kommer i tjänsten utgå från kundservice men hjälper till där det behövs på lagret.

Öppettiderna är måndag - fredag 07:00 - 19:00, lördag - söndag 11:00 - 19:00.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad receptarie eller apotekare och har med fördel erfarenhet från kundservicearbete.

Du skriver och talar obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person trivs du med att ta hand om kunder och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du trivs att arbeta i team samtidigt som du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är noggrann, ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt är flexibel i att byta arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att få LloydsApotek nå högre höjder, dagligen. Dessutom står vi inför en ombranding och har sedan sommaren 2021 nya internationella ägare. I mars öppnade vi även upp för nya lagerlokaler i Järfälla, dit vi flyttat och expanderat vår e-handelsverksamhet.

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.

Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum. 

För frågor om tjänsten, kontakta vår lagerchef Christoffer Carlsson: christoffer.carlsson@lloydsapotek.se

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! 

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget ca.75 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %