Farmaceut med teamlead till LloydsApotek e-handel Järfälla

Järfälla
Ansök senast: 2022-06-30

LloydsApotek rekryterar nu en farmaceut med teamlead ansvar till vårt e-handelsapotek i Järfälla. Vi söker dig som har en farmaceutisk utbildning och som drivs av att coacha och motivera dina medmänniskor.

Arbetsuppgifter

I rollen som farmaceut med teamlead ansvar på vårt e-handels apotek arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalitetsarbete, kundrådgivning och paketering av varor. Du kommer i denna roll få leda och fördela arbetet på lagret samt få vara den som coachar medarbetare i deras dagliga arbete för att säkra en stabil och välfungerande drift. Genom ett synligt och motiverande ledarskap skapar du engagemang och delaktighet samtidigt som du säkerställer att teamet arbetar med våra värderingar i fokus.

Öppettiderna är måndag - fredag 07:00 - 19:00, lördag - söndag 11:00 - 19:00.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med tillämpad provanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad apotekare eller receptarie och har tidigare arbetat som farmaceut. Vi ser att du med fördel har erfarenhet av personalansvar och gärna arbete från lagerverksamhet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift och kan hantera officepaketet utan större problem.

Vi ser även att du delar våra värderingar; tillsammans, ansvar, respekt, nytänkande och kunden i centrum.

Personliga egenskaper

Som person drivs du av att ge en fantastisk kunsupplevelse. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är kommunikativ och besitter ledarkompetens samtidigt som du kan tänka och agera affärsmässigt. Vi ser att du är ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt är flexibel i att byta arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor och trivs med att arbeta i team. 

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att få LloydsApotek nå högre höjder, dagligen. Dessutom står vi inför en ombranding och har sedan sommaren 2021 nya internationella ägare. I mars öppnade vi även upp för nya lagerlokaler i Järfälla, dit vi nu öppnat vårt e-handels apotek.

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.

Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum. 


För frågor om tjänsten, kontakta HR Business Partner, My Björkqvist, my.bjorkqvist@lloydsapotek.se eller Lagerchef , Christoffer Carlsson, christoffer.carlsson@lloydsapotek.se


Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! 

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget ca.75 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %